Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

Ebru Gündeş İstanbul'u Ayağa Kaldırdı!

Sevilen sanatçı Ebru Gündeş, önceki gün sevenleri ile bir araya geldi. Ebru Gündeş, performansıyla göz doldurdu. Ünlü şarkıcı kendisini izlenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Cumartesi gecesi Günay'da sahneye çıkan Ebru Gündeş, performansıyla göz doldurdu. Ünlü şarkıcı kendisini izlenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 1974 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bir aralar TV8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri koltuğunda oturan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, eşi Rıza Sarraf'ın ABD'de tutuklandıktan sonra jüriden ayrılmıştır. Müzik yaşamına, değerli sanatçı Emel Sayın'a vokalistlik yaparak başlayan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ilk albümü 'Tanrı Misafiri'ni 1993 yılında piyasaya sürdü. Kısa süre sonra tüm Türkiye'nin en çok dinlenilen şarkıcıları arasına giren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, ardından birçok albüme imza atmıştır. Çıkardığı albümlerle birçok hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, kısa sürede herkesin sevgilisi haline geldi. 2010 yılında Azeri iş adamı Rıza Sarraf ile dünyaevine giren sevilen şarkıcı Ebru Gündeş'in bu evliliğinden Alara adından bir kız çocuğu vardır.

1 yorum:

  1. İlk dönümlük blokumuzu güvence altına almak için Bay Benjamin finans ekibini kullanıyoruz. Finansal Hizmetlerdeki profesyonellikten memnunuz Benjamin ve kredi şirketi, Bay Benjamin'den kredimizi almak için kullandığımız% 2 faiz oranlı kredi oranıyla masaya yatırıyor biz de onlarla ayrı bir inşaat kredisi yapıyoruz. Bay Benjamin'in arkasındaki ekip ile her şey bir esinti oldu, yolun% 100'ü ve hiçbir soru sorulamayacak kadar aptalca değil. Bu Kredi memurunu% 2 RIO gibi düşük bir oranda kredi arayan herkese tavsiye ederim !! Her türlü kredi için bugün Bay Benjamin ve ekibine e-posta gönderin 247officedept@gmail.com Whats-Uygulama Numarası + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil