Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

Ajda Pekkan'ın Mutfak Fotoğrafına Burcu Esmersoy'dan İlginç Yorum

Güzelliğiyle dillere destan olan Burcu Esmersoy, Altın Çadır Günleri ’nin VIP açılışında bulundu.

Ajda Pekkan ’ın mutfak paylaşımı hakkındaki soruları, “Ajda Hanım bildiğiniz taş bir hatun olmuş. Fotoğrafı gördüğümde küçük dilimi yuttum. 71 yaşında ben de öyle olsam Allah ’tan ne isterim? Maşallah demekten başka bir şey bulamıyorum” şeklince cevapladı.

BURCU ESMERSOY KİMDİR?

Burcu Esmersoy Kimdir 2 Ekim 1976 yılında İstanbul'da doğmuştur.Annesinin ismi Kamile babasının ismi ise Timur'dur. Çerkez kökenli bir sunucudur.Annesi ile babası o henüz 4 yaşındayken ayrılmışlardır.Ablası ve babaanesinle beraber yaşamıştır.

Beşiktaş Lisesi'ni bitirmesinin ardından İstanbul Üniversitesi'ne giren Esmersoy, bu okulda Turizm İşletmeciliği okudu ve bu bölümden mezun olmasının ardından New York Üniversitesi'nden Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi aldı.
30 Ekim 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasında yarışmacı olarak bulundu. Azra Akın'ın İlk sezonun kazananı olduğu yarışmada; Azra Akın, Bedük, Bora Kozanoğlu, Burcu Esmersoy, Burcu Güneş, Defne Joy Foster, Derya Büyükuncu, Eda Taşpınar, Güneri Civaoğlu, Metin Arolat, Nilgün Belgün, Pascal Nouma, Ragga Oktay, Sibel Arna gibi ünlüler yarıştı, jüri koltuğunda ise Lilia Bennett, Saba Tümer, Sait Sökmen ve Tan Sağtürk bulunmuştur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder