Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

Gupse Özay'ın Barış Arduç İtirafı Büyük İlgi Gördü

Sevgilisi Barış Arduç'un başrolünde olduğu Mutluluk Zamanı filminin galasına giden Gupse Özay, sevgilisinin rol arkadaşı Elçin Sangu ile yakıştırılması hakkında ilginç bir yorum yaptı. Özay, "Ben de yakıştırıyorum." açıklamasıyla sosyal medyada çok konuşuldu.

ÖZAY ’IN AÇIKLAMASI HELAL OLSUN DEDİRTTİ

Sevgilisi Barış Arduç ve Elçin Sangu'yu birbirilerine kendisinin de yakıştırdığını söyleyen Gupse Özay, "İkisini çok uyumlu buluyorum. Bu da izleyiciye geçiyor, çok normal." dedi. Gupse özgüveni ile "Helal olsun" dedirtti.

GUPSE ÖZAY KİMDİR?

Gupse Özay, 30 Temmuz 1984 tarihinde İzmir'de doğmuştur. babası Senih Özay bir avukat, annesi ise peyzaj mimarıdır. Çerkez kökenlidir. İsminin anlamı "canımın içi" demekmiş. Ege Üniversitesi İletişim Televizyon bölümünde okudu. Şahika Tekand'ın kursuna katıldı.

Üniversite yıllarında arkadaşlarıyla çektikleri "Yaman Yaşamışım" adlı belgesel ile ödül aldı. 4 yıl kadar reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne, dizi setlerinde kamera arkasında çalıştı ve senaristlik yaptı. Sessiz Gece dizisinin ise reji ekibinde yer aldı. Gupse Özay, 'Çocuklar Duymasın' ve 'İzmir Çetesi'nin senaryo ekibinde çalıştı. Ardından Beyaz Show'un skeçlerini yazmaya başladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder