Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

İrem Derici Annesini Engelledi!

Ünlü popçu İrem Derici, katıldığı bir programda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.Bağırsak enfeksiyonu nedeniyle uzun süre yoğun bakımda kalan İrem Derici, önceki gün Aşkım Kapışmak ’ın, ‘Kırmızı Masa ’ programına konuk oldu.

Lider Şahin ’den ayrılan şarkıcı, “Bu aralar çok asosyalim. Yeni biriyle tanışmak gibi bir niyetim yok. Çünkü külfet geliyor. İşim harici hiçbir yere gidesim yok” dedi. Derici, “Günaydın kızım, ne yedin?” ve “Böbreklerini üşütme, terlik giy” mesajları yüzünden, annesi Jale Ediz ’i ise iki gündür WhatsApp ’tan engellediğini söyledi.

İREM DERİCİ KİMDİR?

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 1987 yılında İstanbul‘da dünyaya geldi. 16 yaşında burun ameliyatı olan ünlü popçu İrem Derici, müzikle ilgili hayallerini gerçekleştirmek için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması 'O Ses Türkiye'ye katılmıştır. 'Bensiz Yapamazsın' şarkısı ile müzik dünyası ile tanışan ünlü popçu Derici, asıl çıkışını 2014 yılında çıkardığı 'Kalbimin Tek Sahibine' adlı şarkı ile yapmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder