Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

Sinem Kobal'ın Başrolünü Oynadığı Dizide Büyük Karar

Başrollerini Sinem Kobal ile Birkan Sokullu'nun beraber üstlendiği Show TV'deki 'Yüz Yüze' beklenen reytingi alamadığı için yayından kaldırıldı.

Uzun bir sürenin ardından ekrana bu diziyle dönen Sinem Kobal'ın morali bozuldu. Oyuncuyu eşi Kenan İmirzalıoğlu teselli ediyor.

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun baba olma isteğini ''Önce kariyer'' diyerek ertelemişti. İlk bölümde çıplak bir şekilde banyoya giren Sinem Kobal'ın bu sahnesi magazin gündemini bir süre meşgul etmişti.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde, inşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak, İstanbul ’da dünyaya geldi. Henüz okula başlamadan önce bale eğitimi almaya başlayan Kobal, 1991–1999 yılları arasında, sekiz yıl boyunda bale eğitimine devam etti.

İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi ’nden 2001 yılında mezun olan Kobal, eğitim hayatıboyunca basketbol, voleybol ve step sporları ile uğraştı. Ortaokul yıllarında okulun basket takımıyla beraberİstanbul şampiyonluğu kazanan Kobal, oyunculuk kariyerine başladıktan sonra da spordan kopmadı ve de aikido yapmaya devam etti.

2003 yılında Hürrem Sultan, 2004 yılında ise Lise Defteri adlı dizilerde rol alan Kobal, aynı yıl vizyona giren Okul adlı gençlik-gerilim filmi ile ilk sinema denemesine imza attı. 2005 yılında, ATV ’de gösterimeterini canlandırsa da, dizi seyircilerden beklenen ilgiyi görmedi.

Sinem Kobal, 2010 senesi yaz ayında Kanal D ’de başlayan daha sonra Star TV ’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder