Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

İşte Sıla'nın Merak Edilen Yeni İşi!

Ünlü şarkıcı Sıla'nın yeni işini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Sıla, Star TV ’nin yeni dizisi ‘Hayat Sırları ’ için şarkı yazdı.

Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut ve Olgun Toker ’in rol aldıkları dizi için stüdyoya giren şarkıcı, ‘Geri Getir ’ isimli şarkıyı seslendirdi. İlk defa bir dizi için şarkı yapan Sıla, sözleri kendisine, beste ve düzenlemesi Efe Bahadır ’a ait olan parçayı seslendirdi. Proje, yıllardır sırtlarında taşıdıkları büyük sırları, mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun Ailesi ’nin, sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatıyor.

SILA KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimleri arasında yer alan sevilen oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Sıla, 1980 yılında Denizli'de dünyaya geldi. Aslen Denizli'li olan sevilen şarkıcı Sıla, müzik yaşamına korist ve solist olarak başladı. İlerleyen yıllarda yaptığı besteler ve yazdığı şarkı sözleri ile Ferhat Göçer, Kenan Doğulu, Emel Müftüoğlu gibi önemli sanatçıların albümlerinde yer alırken, ilk solo albümü olan “SILA” nın oluşmasını sağlayan ünlü şarkıcı Sıla, ilerleyen yıllarda en çok dinlenilen şarkıcılar arasında yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder