Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

Cem Yılmaz'ın Oğlunun İsteği Babasını Çok Şaşırttı

Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal, babasından, son zamanların popüler ismi Aleyna Tilki'nin cep telefonu numarasını istedi. Oğlunun bu isteğine çok şaşırdığını ifade eden Yılmaz, "Oğlum bu kadar erken başlamaya gerek yok, o da seninle beraber büyüyecek" yanıtını verdi.

SALONU GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ

Brand Week Istanbul etkinliği kapsamında Zorlu PSM'de konuşma yapan Cem Yılmaz, yine esprileriyle herkesi güldürdü. Arçelik'in davetlisi olan Yılmaz, geçmişte marka yüzünden yoksulluk çektiklerini ifade etti. Yılmaz, "Babam, 60'lı yıllarda tel dolap üretiyordu. Arçelik'in piyasaya girmesiyle işlerimiz mahvoldu. Bana 'Sen komediye yüklen, abin edebiyata baksın, kız kardeşini de komedyene veririz' dedi" sözleriyle salonu gülmekten kırdı geçirdi.

ALEYNA TİLKİNİN NUMARASI VAR MI ?

Beş yaşındaki oğlu Kemal'den de söz eden Cem Yılmaz, minik çocuğun kendisine beş kez "Baba, hafızanda Aleyna Tilki'nin cep telefonu numarası var mı?" diye sorduğunu belirtti. Oğlunun bu sorusu karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını belirten ünlü komedyen, "Oğlum bu kadar erken başlamaya gerek yok. Aleyna Tilki, orada duruyor. O da seninle beraber büyüyecek" yanıtını verdiğini belirtti.

Şovmen, rakiplerine de göndermede bulunarak şu ifadelerde bulundu: "İşimin zor kısmı, motivasyonumu kaybetme riski. Rakipsizlik meselesi aslında hiç lezzetli değil."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder