Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

Emre Belözoğlu'nun Eşine Aldığı Hediye Dudak Uçuklattı

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'nun eşi Tuğba Belözoğlu üçüncü evlatları Leyla'yı dünyaya getirdi.

Efsane futbolcu Emre Belözoğlu, eşine ilk iki doğumunun ardından Kanlıca'da 2.5 milyon dolara villa hediye etmişti. Edinilen bilgilere göre, üçüncü çocuk için de 800 bin dolara azimut marka yat hediye aldı. Duyuma bakılırsa Tuğba Belözoğlu bu yatı bir süredir istiyormuş.

2009 senesinde evlenen Emre-Tuğba Belözoğlu'nun Ömer Akif isminde bir oğulları, Zeynep Neda isminde de bir kızları var.

EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?

Emre Belözoğlu Babasının futbola olan merakı sayesinde, genç yaşta Zeytinburnuspor forması altında futbolla tanıştı. 12 yaşındayken, antrenörü Salih Bulgurlu tarafından yeteneği farkedilince özel eğitim almaya başladı ve bu olay futbol kariyerinin başlamasına yol açtı.

1994 yılında, Zeytinburnuspor'dan, Galatasaray'ın altyapısına transılan Belözoğlu, efsanevi oyuncu Gheorghe Hagi'den dersler almaya başladı. 1996 yılında, Galatasaray'ın A takımına geçen futbolcu, 2001 yılına kadar bu formayı başarıyla taşıdı. Oynadığı 103 maçta 21 gol ve sayısız asiste imza attı. Galatasaray'da oynadığı süre içerisinde, üst üste dört şampiyonluk yaşayan başarılı oyuncu, bu süre içerisinde UEFA Kupası'nın da sahibi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder