Resim

Resim
Resim Galeri

13 Kasım 2017 Pazartesi

Serdar Ortaç'tan Eşi Chloe Loughnan'a Aşk Dolu Mesaj!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'a gönderdiği aşk dolu mesaj, sosyal medyayı salladı. Son albmümü 'Cımbız'ı çıkaran Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan'ın hasretine dayanamadı.

Serdar Ortaç, İrlanda'daki ailesinin yanında olan eşi Chloe Loughnan'a sosyal medyada "Yakında yanına geliyorum. Seni özledim" dedi. 25 yaşındaki manken de ayrılık söylentilerini yalanlarcasına "Aşkım, her şeyim, seni çok seviyorum" karşılığını verdi.

SERDAR ORTAÇ KİMDİR?

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 1970 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazanan ancak eğitimine devam etmeyen sevilen şarkıcı Serdar Ortaç, kariyerine 1993 yılında radyolarda çalışarak başladı. Pop müziğinin sevilen ismi Ortaç, ilk albümü 'Karabiberim'i' 1994 yılında piyasaya sürdü. Daha sonra birçok albüme imzasını atan sevilen popçu Ortaç, yaptığı besteler ile birçok ödüle layık görülmüştür. Türkiye'de en çok dinlenilen ve en çok konser veren popçular arasında yer alan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, uzun süredir Chloe Loughnan ile evlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder